Home / archiefcentraal / geen vergunning voor nieuwbouw berging

geen vergunning voor nieuwbouw berging

De prachtige opknapbeurt van het eerste huis aan de Heetenseweg (postadres Beltenbosweg 1) van Raalte naar Heeten is stopgezet. Eigenaar Martin Schrijver krijgt van de gemeente geen bouwvergunning voor het vernieuwen van de berging op zijn kavel.

Schrijver vroeg een vergunning aan, kreeg die niet, ging in hoger beroep, maar ook nu wordt de vergunning niet verstrekt. De commissie beroep en bezwaar heeft dat advies gegeven en burgemeester en wethouders nemen dat over. In de zomer van 2007 plaatsten we hier en daar artikelen over de verbouw.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.