geen personeelsuitje maar dagje zozijn

Zozijn is een wervelende actie gestart om vrijwilligers te vinden voor mensen met een beperking. ‘Maak het ook mogelijk’ heet de actie. Angela Groothuizen werkt mee. Een internetsite ondersteunt. En jullie kunnen ook allemaal meedoen. Meld je aan. Of stel de baas voor volgend jaar niet op personeelsreis te gaan, maar Zozijn een dagje te helpen.

Naar de markt gaan. Een stuk wandelen. Naar de voetbalclub voor de wekelijkse training. Voor de meeste mensen heel normale, alledaagse dingen. Voor veel mensen met een beperking niet. Zij hebben daar hulp bij nodig. Samen met Angela zoekt Zozijn actief nieuwe vrijwilligers voor de Zozijn cliënten in Salland (maar ook in de rest van Overijssel en Gelderland).

Zozijn heeft vestigingen in heel Salland (Raalte, Deventer, Wilp, Holten , Lochem en Bathmen), dus zeggen dat het niet bij je in de buurt is… Die vlieger gaat niet op. Gewoon even aanmelden. Het hoeft je als vrijwilliger niet veel tijd te kosten en toch levert het je veel plezier op. Om met Angela’s woorden te spreken: ‘Ik beloof je, het word je leukste uurtje van de week’.

Inmiddels is er een speciale actiewebsite, [url=http://staging2.vrijwilligerszozijn.nl]staging2.vrijwilligerszozijn.nl[/ur] gelanceerd, met daarop de vacaturebank. Zo kun je precies zien, welke cliënten een vrijwilliger zoeken, welke woonplaats het betreft en hoeveel tijd het ongeveer kost. Bovendien heeft de website nog een grappigheidje, waardoor je even door Angela Groothuizen in het zonnetje gezet wordt.

Ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren: In plaats van het jaarlijkse uitstapje kun je een leuke opknapklus vinden. Of je organiseert een sponsorwedstrijd, waardoor met de opbrengsten een wens vervuld kan worden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen met voordelen voor alle betrokkenen.

Ben je de nieuwe vrijwilliger van Zozijn? Kijk voor meer informatie op de site of bel met 0575- 593953.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.