freedom en ons genoegen samen sterk

Zang- en gospelgroep Freedom uit Raalte kijkt vol tevredenheid terug op het Adventsconcert van afgelopen zaterdag in de fraai versierde Plaskerk. Een ensemble van Ons Genoegen uit Heino verzorgde de muzikale begeleiding.

Het publiek werd bij binnenkomst al begeleid met kerstmuziek van het ensemble Ons Genoegen. Na een kort welkomstwoord was het de beurt aan het gospelkoor Freedom. Zij zongen stemmige kerstnummers, afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen. Uiteraard zongen de aanwezigen volop mee. Tussendoor was het ensemble te horen met vrolijke nummers zoals ‘Sleigh Ride’. Freedom en Ons Genoegen brachten samen ‘Joy to the World’ en ‘Hope was Born’ ten gehore, in geweldige arrangementen door Wim Tharner en Han Holtkuile.

Kortom, het was een zeer geslaagde veertiende editie van het Adventsconcert. Het publiek genoot volop en het koor zelf natuurlijk ook. Freedom zal dit jaar nog te horen zijn tijdens de kerstnachtdienst (24 december) in de Plaskerk om 23.00 uur. Meer informatie over het koor Freedom en een fotoreportage van het concert is te vinden op staging2.freedomraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.