Home / archiefcentraal / flex tools bovoc wint topgirls tournament

flex tools bovoc wint topgirls tournament

De Belgische formatie was na drie spannende dagen met volleybal op hoog niveau in de zinderende finale uiteindelijk te sterk voor de Old Stars van Hevo uit Heino.

De Old Stars gaven zich echter niet zomaar gewonnen. Er moesten in de finale vijf sets aan te pas komen, maar uiteindelijk moesten ze zich in de vijfde set met 15-13 gewonnen geven. Omdat de Old Stars niet mee streden om de prijzen ging de tweede plaats naar RC Sorpesee uit Duitsland, de derde plaats was voor TFM./Dok en de Young Stars van Hevo legden beslag op de vierde plaats.

Net als voorgaande jaren was het toernooi weer uitstekend georganiseerd en bleek maar weer eens dat het Summercamp in Heino een prachtige locatie is voor een dergelijk internationaal toernooi. Tara Louwers van Flex Tools Bovoc werd na afloop van het toernooi door de coaches van alle teams gekozen tot beste spelverdeelster. Als beste aanvalster kozen ze Laura Feldmann van RC Sorpesee. En de beste allround speelster was Rachelle Pieter van TFM./Dok.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.