flash and glow darts en stones bij gouv

Flash & Glow Night, dat is het thema van de ‘Oud en Nieuw-party’ in Café De Gouverneur in Raalte. Er zijn nog kaarten voor te koop. Voor 7,50 euro mag je op nieuwjaarsdag vanaf 01.00 uur ‘s ochtends naar binnen. Daar zijn enkele hapjes bij inbegrepen.

Een druk programma dit jaar nog bij ‘Gouv’, want op zondag 28 december wordt er ook nog een Beatles & Rolling Stones-avond gehouden. Sander Walraven is DJ, van hem weten we dat hij bij voorkeur vinyl draait. Of eigenlijk gewoon heel oude plaatjes.

En dan heb je nog dinsdag 30 december. Dan wordt vanaf 19.00 uur het 23e Madhouse Darts Tournament gehouden. Ook daar kun je je, als inwoner van de gemeente Raalte of als speler van één van de teams van De Gouverneur, nog voor aanmelden. Kost 3 euro per persoon. Bij zestig deelnemers zit het toernooi vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.