feest vrijwilligers zozijn wegens beursvloer

Een zorginstelling als Zozijn kan niet zonder vrijwilligers. Wat is er nu mooier dan in de kersttijd al die vrijwilligers te bedanken. Maar ja, hoe betaal je zo’n feestelijke avond? Het geld groeit zo’n zorginstelling niet op de rug. Want waarom zouden ze anders met zo veel vrijwilligers werken? Nou, dan is de Raalter Beursvloer een prima oplossing.

De Raalter Beursvloer was een vraag- en aanbodmiddag tussen maatschappelijke instellingen en ondernemers in Raalte. Eens per jaar wil men dat organiseren. Salland Centraal probeert dat door te trekken. Iedere week aandacht voor de Beursvloer op de site. Eens in de maand in de weekkrant. Waarbij we iedereen uitnodigen mee te doen. Maatschappelijke instellingen kunnen hun vraag stellen. Ondernemers mogen een aanbod doen. We krijgen graag verslag van uitgevoerde matches.

Vorige week vrijdag was de grote vrijwilligersavond voor het Sallandse deel van Zozijn, waarbij ook vaste medewerkers van Zozijn waren uitgenodigd. Liefst 130 mensen kwamen er op af. Ze werden getrakteerd op elf optredens vanuit verschillende woningen en dagbestedingsplekken. Maar er waren meer traktaties. Het feest was mogelijk gemaakt door sponsors die Zozijn op de Beursvloer had gevonden.

Joop van den Enk verzorgde de Glühwein, Multilight had voor verlichting voor de kerstboom binnen en de bomen buiten gezorgd, Binnenpoorte had de grote boom verzorgd die je op de foto ziet. Daarnaast verzorgde de Coop Tingen het eten. ‘Het mut onmeunig wean ewest’, zingt Normaal. En dat verhaal gaat ook over de feestavond. Vol enthousiasme gaan de vrijwilligers er weer voor een jaar tegenaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.