Home / archiefcentraal / expositie fotoclub salland in tijenraan

expositie fotoclub salland in tijenraan

In sportcomplex Tijenraan in Raalte zijn tot en met zaterdag 24 januari 2009 foto’s te zien van de leden van Fotoclub Salland. De tentoonstelling is voor iedereen vrij toegankelijk en te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het sportcomplex.

Fotoclub Salland exposeert jaarlijks met wisselende thema’s in Tijenraan. Het thema van de tentoongestelde foto’s is dit jaar ‘beweging’. Het betreft foto’s die tijdens clubbijeenkomsten of op andere momenten zijn gemaakt en die de makers zelf mooi vinden. De kijker mag daar natuurlijk heel anders over denken!

Lees ook

Nieuwe kledinglijn voor SC Lemele

LEMELE – SC Lemele voetbalt vanaf het komende seizoen in nieuwe clubkleding. De nieuwe lijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.