expositie fotoclub salland in tijenraan

In sportcomplex Tijenraan in Raalte zijn tot en met zaterdag 24 januari 2009 foto’s te zien van de leden van Fotoclub Salland. De tentoonstelling is voor iedereen vrij toegankelijk en te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het sportcomplex.

Fotoclub Salland exposeert jaarlijks met wisselende thema’s in Tijenraan. Het thema van de tentoongestelde foto’s is dit jaar ‘beweging’. Het betreft foto’s die tijdens clubbijeenkomsten of op andere momenten zijn gemaakt en die de makers zelf mooi vinden. De kijker mag daar natuurlijk heel anders over denken!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.