excelsior presenteert huwelijk in duplo

Toneelvereniging Excelsior in Broekland staat in januari drie keer op de planken bij De Hoppe met het toneelstuk ‘Huwelijk in Duplo’, een komedie in twee bedrijven van Ray Cooney. De uitvoeringen staan gepland op: Zaterdag 17, maandag 19 en vrijdag 23 januari. Alle avonden begint de voorstelling om 20.00 uur. De kaartverkoop start 1 januari bij De Hoppe (0570-531226). Een kaartje kost 6,50 euro, inclusief koffie. Kinderen tot 12 jaar betalen 4 euro. Let wel: Vol is vol, dus reserveer op tijd.

Korte inhoud van ‘Huwelijk in Duplo’: John Smit is een taxichauffeur in Amsterdam met een echtgenote in Diemen en een echtgenote in de Bijlmermeer. Door zich streng aan zijn rooster te houden is hij in staat geweest in de voorbije drie jaar zijn bigamie voor beide dames verborgen te houden. Als hij echter op een avond een oude dame te hulp schiet, die door twee straatboefjes wordt aangerand, loopt zijn schema in het honderd. Als de politie hem thuisbrengt blijkt hij bij het ziekenhuis een ander adres te hebben opgegeven dan bij de politie. De verwarring wordt nog groter als zijn werkloze buurman Patrick een helpende hand gaat reiken. Een homosexuele buurman in Diemen en twee inspecteurs van politie brengen de twee echtgenotes volledig in verwarring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.