eindejaarsgroeten 2008 zoon voelt zich thuis

“2008 betekende voor mij persoonlijk een wisseling van het burgemeestersambt van Hattem naar Raalte, naast de vele persoonlijke feestelijkheden in onze directe familiekring waaronder het huwelijk van mijn eigen zoon, verhuizing ouders in Zeeland en niet te vergeten de feestelijke installatie als burgemeester van Raalte. Aan het eind van 2008 constateer ik dat ik op basis van een stevig programma me echt thuis voel in Salland en diverse contacten met inwoners en instellingen heb kunnen leggen. Nu nog verhuizen naar Raalte en de cirkel is rond.”

“In 2009 hoop ik de contacten met de samenleving voort te zetten en zo nodig te verstevigen. Een gemeentelijke overheid is er voor alle inwoners en als vertegenwoordiger van het gemeentebestuur vind ik het mijn taak hoorbaar, zichtbaar, bereikbaar en toegankelijk te zijn naar de samenleving. Daarop mag ik best aangesproken worden! Gezondheid is een voorwaarde om te kunnen functioneren. Ik wens iedere inwoner van Raalte alle goeds en een gezond 2009 toe.”

Piet Zoon (burgemeester van Raalte)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.