Home / archiefcentraal / eerste occasionshow smaakt naar meer

eerste occasionshow smaakt naar meer

Lease Unlimited heeft afgelopen zaterdag voor de eerste keer een occasionshow voor particulieren gehouden en ondanks het koude weer, was de belangstelling erg groot. “Van vele kanten hebben wij zeer positieve reacties mogen ontvangen”, zo stelt Gertien van der Horst-van der Meij, marketingmanager bij Lease Unlimited. “Gasten hebben niet alleen vele mooie auto’s kunnen bewonderen in de warm aangeklede hallen, maar er werd ook zeker gebruik gemaakt van de rondleidingen door de kantoren in het pand.”

“We kunnen spreken van een succesvolle show,” vervolgt Van der Horst-Van der Meij, “wat in de toekomst zeker voor herhaling vastbaar is. “Onder het genot van snert en een glas glühwein is er ook erg genoten van het optreden van popstar Maaike.” Zij vond tussen haar optredens op de miljonairsfair toch nog even de tijd om bij Lease Unlimited op te treden. De occasionshow afgelopen weekend gemist? Lease Unlimited is rond de feestdagen open.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.