eerste c1000 proefavond erg geslaagd

De eerste van twee proefavonden bij de twee C1000-vestigingen in Raalte is dinsdagavond goed ontvangen bij de bezoekers van de supermarkt in Raalte Noord. Er was voor de klanten van alles te proeven om ideeën en smaken op te doen voor de komende feestdagen. Ook de Kerstman was aanwezig en had sneeuw mee de winkel ingebracht, begeleid onder live muziek. De winkel bleef tijdens de proeverij uiteraard geopend om boodschappen te doen.

Het team van C1000 Erik Kroeze aam de Domineeskamp houdt op donderdag 11 december een proefavond om alvast in de kerstsfeer te komen. In de Dutch Grillstore, voor in de supermarkt, zullen diverse warme feestelijke specialiteiten gemaakt worden die je kunt proeven. De proefavond begint om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur en wordt bovendien opgeluisterd door live muziek, warme glühwein, chocomelk en de bekende oliebollen uit eigen bakkerij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.