eerste brood uit nieuwe bakkerij van der most

Geheel exact volgens schema is in de nacht van maandag op dinsdag het eerste brood gebakken in de nieuwe bakkerij van Brood- en Banketbakkerij van der Most aan de Schoolstraat in Lemelerveld. “We waren al een tijdje volledig uit ons jasje gegroeid aan de Brugstraat en waren op zoek naar een mooie locatie waar de ambacht van ons bedrijf vanaf zou stralen”, zo stelt de bakker. “Toen in december 2007 het pand aan de Schoolstraat vrij kwam viel bij ons het muntje nog niet direct, maar in juni zijn we ons gaan oriënteren.”

“Toen we eenmaal in het pand geweest waren was het liefde op het eerste gezicht. Een prachtige ruimte van maar liefst 450 vierkante meter met nog een berging van 150 vierkante meter. Ons inziens een prachtige locatie. Daarna is het allemaal heel snel gegaan, mede dankzij de buren die ons, nadat wij onze plannen uit de doeken hadden gedaan, geen strobreed in de weg hebben gelegd. Omdat december voor ons bedrijf de drukste maand is hebben we alle feestelijkheden die bij deze mijlpaal horen doorgeschoven naar januari.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.