een jaar wachten op de volgende kerstmarkt

De traditionele kerstmarkt van woonzorgcentrum de Hartkamp in Raalte is vrijdag weer zeer succesvol verlopen. Naast de overheerlijke geur van verse oliebollen en warme glühwein was er ook een echte Kerstman aanwezig. Er waren vele kraampjes met onder andere kerstkaarten, sieraden, kerststukjes en door leerlingen van het Carmel College Salland zelfgemaakte houten kerstversiering.

De kerstmarkt werd dan ook druk bezocht door cliënten en personeel, maar ook door vele andere belangstellenden. Al met al was het weer reuze gezellig en moet er helaas weer een jaar gewacht worden op een volgende editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.