diverse aanbiedingen bij intersport schutte

Om te vieren dat Intersport door de Nederlandse consument is uitgeroepen tot de beste sportwinkelketen van Nederland, gelden er bij Intersport Schutte vanaf woensdag 17 december diverse speciale aanbiedingen. De Raalter sportzaak gaat stunten op diverse items, maar zeer groot voordeel valt te behalen op de winterjassen en op de tennisrackets van het merk Prince.

“Deze acties zijn uniek voor Nederland”, stellen Han Schutte en Peter Kalkman van Intersport Schutte in Raalte. “We zijn de enige Intersportwinkel waarbij ze gelden. Zie het als onze manier om de mensen in deze tijden van economische tegenspoed tegemoet te komen.”

Van woensdag 17 tot en met zondag 21 december gaat er dertig procent af van alle winterjassen. Bovendien geldt (voor de winterjassen): Twee halen, één betalen. Van zondag 21 tot en met woensdag 24 december zijn Prince tennisrackets van de types ‘Stealth’ en ‘Stealth OS’ extra voordelig. Het type Stealth kost geen 139,95 euro meer, maar 69,95 euro. Het type Stealth OS kost normaal gesproken 169,95 euro, maar die dagen slechts 69,95 euro.

Daarnaast gelden er die hele periode diverse andere speciale aanbiedingen. Craft thermoshirts zijn bijvoorbeeld afgeprijsd van 32,95 euro naar 29,95 euro. Als je er twee koopt, betaal je 39,95 euro.

Intersport werd in oktober uitgeroepen tot beste sportwinkelketen 2008 van Nederland! Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt door de Stichting Retail Jaarprijs. Intersport behoort nu bij de twintig beste winkelketens van Nederland. Volgens de consument blinkt Intersport uit op het gebied van prijsniveau en deskundigheid. Maar ook op de onderdelen assortiment, klantvriendelijkheid en service levert Intersport een prima prestatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.