die tolle leute bij cafe laurels in raalte

Vier ‘Duitse’ heren komen zaterdag 13 december naar Raalte om bij Café Laurel’s een gezellige Duitse avond te verzorgen. Ook de bierpullen zullen niet ontbreken.

Bekende Duitse schlagerhits passeren de revue, van ‘Festival der Liebe’ tot ‘Wunderbar’ en van ‘Viva Colonia’ tot ‘Cowboys und Indianer’. Alle hits van Die Tolle Leute zullen je ongetwijfeld bekend in de oren klinken en moeiteloos naar de dansvloer drijven. De drie heren van Die Tolle Leute zijn eigenlijk gewoon ‘Goet faut’, maar zorgen voor een grandioze feeststemming, iedere keer weer. Johan aus Tirol, die al voor de derde keer naar Raalte komt, sluit hier prima op aan met zijn eigen repertoire!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.