den alerdinckloop valt goed in de smaak

De loop in Lierderholthuis wordt jaarlijks door de meeste deelnemers geprezen om het fraaie parcours en ook dit jaar waren er na afloop weer veel positieve geluiden.

De Den Alerdinckloop was alweer de vierde loop in de reeks van negen lopen die deel uit maken van het Sallands Cross Circuit. Voor dat Sallands Cross Circuit deed Astrid van Velden uit Hardenberg goede zaken in Liederholthuis. Zij was op de vijf kilometer de winnares (20.52), voor Lotte Huiberts (22.52) en Tess Boekema (22.52). Bij de heren ging de winst op de vijf kilometer naar Jan Groot (17.53). Tweede werd Martin Breunissen (18.14) en derde Theo Velnaar (18.36).

Op de tien kilometer was de winst bij de dames overduidelijk voor Cora Kloosterziel uit Zwolle. Met een tijd van 41 minuten en 58 seconden liet ze de concurrentie ver achter zich. De strijd om de tweede plek werd gewonnen door Jolien Schutte (43.50) uit Olst. Zij was slechts tien seconden sneller dan de Heinose Wiea Nijhoff (44.00). Bij de heren werd het podium ingevuld door Johan Kats (35.16), Bart van Zelst (35.54) en Gert Jan Tichelaar (36.02).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.