daan koerhuis jaar van voetbal academie

“2008 Was het jaar waarin ik De Voetbal Academie ben gestart. Daar kijk ik met veel plezier op terug. Tevens loopt het goed en ben ik erg enthousiast over de deelnemers. Ook ben ik met Wijhe’92 kampioen geworden in de derde klasse en hebben we in de tweede klasse meteen een periode gepakt. Daar ben ik best trots op. Ik hoop in 2009 De Voetbal Academie een bekender gezicht te geven in Salland. Tevens hoop ik dat kinderen enthousiast blijven en dat er nog veel kansen komen die de Voetbal Academie kan benutten. Wat betreft Wijhe’92 hoop ik een constanter seizoen te draaien en mee te blijven doen in de top van de tweede klasse.”

Daan Koerhuis (De Voetbal Academie)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.