candlelight zorgt voor sallandse kerstsfeer

De activiteitencommissie van het ROV en de winkeliers halen zaterdag 13 december weer alles uit de kast voor een nieuwe Candlelight Evening. Midwinterhoorns, oliebollen en glühwein komen er aan te pas om de bezoekers van het winkelcentrum onder te dompelen in die echte Sallandse kerstsfeer.

Alle promenades zijn die dag versierd met kerstverlichting en verlichte kerstbomen voor de winkels. Op De Plas komt een hele grote kerstboom te staan met honderden lichtjes en een kerststal met levende dieren. En daar rondom heen en op de Grote Markt wordt een kerstmarkt gehouden. Ondertussen klinkt de midwinterhoorn en rijdt de Kerstman met zijn kerstmeisjes rond in de arrenslee. Kinderen mogen ook een ritje maken in dit niet alledaagse voertuig (tussen 17.00 en 20.30 uur) of een ritje maken op de rug van een ezeltje.

In de tent op de Grote Markt treedt van 15.00 tot 18.00 uur het koor The Swinkling Stars op, dat vervolgens plaats maakt voor Nog Eentie uit Mariënheem (18.00 tot 21.00 uur). In deze tent is uiteraard warme glühwein en chocolademelk verkrijgbaar. Dan is er ook nog het dameskoor Septtimbre, dat met een uitgebreid kerstrepertoire te horen is op diverse plekken in de promenades. Bij het Kulturhus start om 19.00 uur de grote lampionnenoptocht. Alle kinderen krijgen hiervoor een lampion maar mogen ook zelf zorgen voor zo’n baken van licht in de kersttijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.