bulent kose positief over gang van zaken

“Het jaar 2008 was een druk en leerzaam jaar. Wij hebben vooral begrip voor alle andere culturen en gelovigen. Dus samen doen en samen in dialoog gaan. Naar mijn mening is communiceren met elkaar de enige weg tot wederzijdse toenadering. Hopelijk wordt 2009 wederom een jaar waarin wij veel van elkaar kunnen leren. Ik ben zeer positief over de gang van zaken en heb goede hoop wat er ons allemaal te wachten staat. Onze deuren staan voor iedereen open. Wij willen graag dat mensen meer met ons in contact komen, zodat wij meer over ons geloof en cultuur kunnen vertellen. En als het nodig is ook hulp te kunnen aanbieden. Laten we het wederom samen goed doen in 2009 en laten we wensen dat we elkaar elke dag gezond en wel mogen begroeten! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2009!”

Bülent Köse (voorzitter Cultureel Centrum Medine Raalte)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.