brief uit marienheem over nieuwjaarsfeest

De ‘Oud & Nieuw Commissie’ uit Mariënheem heeft een brief naar het Raalter college gestuurd. De organisatie van diverse activiteiten rond de jaarwisseling in Mariënheem is ontstemd over de 15.000 euro die de gemeente beschikbaar heeft gesteld voor het Nieuwjaarsfeest in Raalte.

“Wij begroeten al meerdere jaren tijdens de jaarwisseling gemiddeld zo’n 300 jeugdigen die zich van 23.30 tot circa 03.30 uur kostelijk vermaken in de omgebouwde spelzaal van ’t As-spel in Mariënheem”, schrijft de commissie aan het college. “Entreegelden worden niet gevraagd. Ook staan er geen sponsoren voor ons klaar die ons financieel steunen, laat staan gelden die wij uit een gemeenschapspotje hebben verkregen. Bij deze willen wij dan ook een vriendelijk verzoek doen om ook ons te steunen met een bijdrage van tien euro per bezoeker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.