bouw kantoor vrieswijk bereikt hoogste punt

Het nieuwe kantoorpand aan de Vrieswijk in Raalte, dat onderdak moet gaan bieden aan de Jong & Laan, de Sprengenberg Groep en Bieze Makelaardij Raalte BV, heeft het hoogste punt bereikt. Om dit te vieren werd woensdag iedereen die bij de bouw is betrokken, getrakteerd op erwtensoep en een borrel.

“Als je het hoogste punt bereikt, moet je daar even bij stil staan”, vindt vestigingsleider Gerrit van de Worp van de Jong & Laan. “Wij zijn er trots op en dat willen we met iedereen delen. Daarom hebben we alle mensen die een bijdrage leveren, uitgenodigd om hier op de bouwlocatie iets te komen drinken en eten. Deze jongens werken dag in dag uit in weer en wind aan het pand en die mogen ook wel eens in het zonnetje worden gezet.”

Van de Worp ziet op de nieuwe locatie genoeg kansen. “Momenteel is de markt in Raalte volop in beweging. Wij proberen als de Jong & Laan daarop in te spelen. Meer en meer klanten weten ons te vinden, waardoor we op de huidige locatie met ruimtegebrek hebben te kampen. Vandaar dat we ook willen verhuizen. Daarnaast past het in het beleid van de Jong & Laan om op een mooie zichtlocatie te gaan zitten.”

De bouw van het nieuwe kantoorpand verloopt ondertussen voorspoedig. Volgens directeur Hans Westenenk van de Sprengenberg Groep zijn er tot nu toe geen problemen geweest. “Aannemer Jansman uit Luttenberg werkt voortvarend aan het nieuwe pand. We zitten precies op schema. IJs en weder dienende hopen we eind maart de ruwbouwfase af te ronden. Voor de afbouwfase hebben we nog eens twee maanden nodig. Als het allemaal meezit, kunnen de verschillende partijen eind juni het nieuwe pand betrekken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.