bijzondere laatste handbalavond voor kwiek

Het gaat zaterdagavond (vanavond) een bijzonder avondje worden voor GIBO Groep Kwiek. Want net als de tweede selectie, speelt ook Kwiek dames 1 haar laatste thuiswedstrijd van het jaar. Het behalen van een overwinning zou voor beide teams natuurlijk een erg mooi kado zijn. Daarbij is natuurlijk wel weer alle steun van de supporters gewenst. “We hopen dan ook dat de tribunes de hele avond tot de nok toe gevuld zijn met enthousiaste fans.”

In de eigen Tijenraan begint om 19.00 uur de wedstrijd van het tweede team tegen ZAP. Vorige week behaalde dames 2 tegen TVO de volle winst: 16-23. Gezien de stand op de ranglijst – Kwiek staat op een achtste plaats, één plek hoger dan ZAP – is een nieuwe overwinning zeer welkom.

Om 20.30 uur speelt Kwiek 1 tegen het hoger geplaatste GOconnectIT/Fortissimo. De uitwedstrijd werd verloren met 24-19. Maar Fortissimo heeft nu een aantal minder goede wedstrijden achter de rug en zal dus op scherp staan de punten mee naar huis te nemen. Door de winstpartij van Kwiek tegen BFC van afgelopen weekend zitten de Raalter dames echter in een positieve flow en zullen er alles aan doen om met een zege de feestdagen in te gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.