Home / archiefcentraal / bierefluiters tweede kerstdag bij spoolder

bierefluiters tweede kerstdag bij spoolder

De formatie De Bierefluiters verzorgt Tweede Kerstdag een optreden in Café Spoolder in Luttenberg. Het optreden maakt deel uit van een inmiddels jarenlange traditie: ’s Avonds op Tweede Kerstdag is het feest bij Spoolder.

De band speelt een mengelmoesje van bekende rocknummers en bekende en minder bekende Nederlandstalige krakers. De band begon in 2004, stond een jaar later al op de Zwarte Cross en sindsdien is het snel gegaan met de heren. Van cafés tot feesttenten en van schuren tot festivals, overal is er wel een geschikte plek te vinden voor De Bierefluiters.

Het repertoire? Bekende Nederlandstalige muziek, gestoken in een ongekend feestelijk Bierefluitersjasje. Maar ook coveren De Bierefluiters bestaande, bekende Engelstalige nummers en daar worden dan weer eigen teksten voor geschreven. De strekking? Bier, plezier, seks en rock ’n roll. De band heeft zes leden, waarvan er twee bij optredens zuiver en alleen de taak hebben om het publiek op te jutten en te zorgen voor humoristische acts. Perfectie, daar draait het dus niet om bij de heren, wel om het plezier en het feestje.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.