beursvloer handelt ook in mooie kerstsfeer

De aanloop naar Kerst is op Daltonschool de Ieme in Raalte nog nooit zo mooi geweest als dit jaar. Op het schoolplein staat een supergrote kerstboom met opvallend veel lampjes erin. Tuinderij Binnenpoorte en Multilight zijn daar verantwoordelijk voor. School en bedrijven kwamen met elkaar in contact op de Beursvloer, en daarbij hebben ze afgesproken elkaar een handje te helpen.

De Raalter Beursvloer was een vraag- en aanbodmiddag tussen maatschappelijke instellingen en ondernemers in Raalte. Eens per jaar wil men dat organiseren. Salland Centraal probeert dat door te trekken. Iedere week aandacht voor de Beursvloer op de site. Eens in de maand in de weekkrant. Waarbij we iedereen uitnodigen mee te doen. Maatschappelijke instellingen kunnen hun vraag stellen. Ondernemers mogen een aanbod doen. We krijgen graag verslag van uitgevoerde matches.

Van San Bronk van Daltonschool De Ieme aan de Raalter Esstraat kregen we een enthousiast bericht: “Sinds dinsdag is ons schoolplein helemaal in de kerstsfeer! Midden op het plein staat een supergrote kerstboom van Binnenpoorte versierd met ontzettend veel mooie kleine lampjes van Multilight.”

Vooral als het donker is, ’s ochtends vroeg en aan het eind van de middag en straks op de avonden van de kerstmaaltijd en de kerstmusical, is het een prachtig gezicht, die grote boom met alle lichtjes op het plein. De kinderen, ouders en teamleden van De Ieme zijn erg enthousiast, en genieten van de prachtboom. Binnen is de school mooi versierd door de oudervereniging, maar ook buiten is het nu echt kerst!

San Bronk over de foto: “Die had natuurlijk in het donker genomen moeten worden. Ons fototoestel bakt daar echter niks van. Een groot zwart gat met wat glinstertjes… Vandaar de foto bij daglicht.” Twee tips: Probeer in zo’n geval eens te fotograferen zonder flits. En wellicht dat er volgend jaar een professionele fotograaf op de Beursvloer kan zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.