benne solinger veel veranderingen in 2009

“2008: Mooie kerkdiensten in de Plaskerk. Voor het eerst leiden van wereldgebedsdagdienst en het voorgaan op de pas gestarte zondagse bijeenkomsten aan de Westdorplaan. Mijn expositie in Strunk, de Bachavond en voorzitter ‘kaasschaaf experts’ in Kassa. Blij met dorpsdichter. Het moeilijkste: Moeder Alzheimer. Samenvatting in dichtvorm op avond Cultuurmakelaar. Mijn 175ste Lichtstralen in de Heino Koerier en de tachtigste column voor RTV Raalte radio.”

“2009: Jaar met veel veranderingen. Rustiger aan doen. Aandacht in ‘Raalte deze Week’ voor Europese verkiezingen, maar lage opkomst. Beelden en schilderijen exposeren in het Colombinehuis in Biddinghuizen (zie staging2.beninbeeld.nl). 14 Februari gedichtendag. Graag wens ik iedereen een gezond en vredig 2009 toe.”

Benne Solinger (RTV Raalte, kunstenaar, fulltime actief voor kerk en cultuur)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.