bas ardesch zwaait zondag af bij murphys

De 28-jarige Bas Ardesch is – zoals bekend – in 2009 niet langer actief als DJ. En dus staan komend weekend zijn laatste drie optredens op het programma. Tweede Kerstdag draait Bas in Zaal Dijk Lemele, zaterdag 27 december bij Budde Nijverdal en zondag 28 december is zijn laatste optreden in Murphy’s Raalte.

“Ik heb sinds mijn vijftiende mogen draaien, waarbij ik sinds mijn achttiende het binnen- en buitenland door mocht trekken.” Bas stopt met draaien, vanwege de drukte met zijn bedrijf Basmedia. “Ik kijk terug op een fantastische tijd als DJ met bijna alleen maar hoogtepunten. Het werd echter de laatste tijd te druk en dan moet je keuzes maken”, aldus Bas Ardesch, die het hele land door reisde als DJ.

“De laatste jaren bleef ik wat dichter bij huis en draaide ik veel in Raalte en omgeving.” Eén van de hoogtepunten van Bas was een boeking voor Defensie in Italië. “Ik werd overgevlogen om vier uurtjes te draaien op een strand. Ik had een eigen bungalow nog geen vijftig meter van datzelfde strand en moest daar drie dagen blijven en kreeg een aardig zakcentje toe. Dat was geen straf.”

Aankomend weekend zijn de laatste drie boekingen. “Dat de laatste twee optredens in cafés zijn, is toeval. Aan de andere kant ook wel leuk, terug naar hoe je begonnen bent: In kleine gelegenheden en dan moet je extra je best doen om de mensen te vermaken”, zegt Bas lachend. “Of ik het ga missen? Tuurlijk! Maar stoppen is stoppen…” Zijn laatste optreden is zondag 28 december van 20.30 tot 00.30 uur in Murphy’s aan de Grote Markt 17 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.