annet nikamp komt met nieuwe single

Annet Nikamp brengt begin 2009 weer een nieuwe single uit. De single met als titel ‘Stop de tijd!’ heeft als rode draad de mysterieuze verdwijning van een onweerstaanbare man in een kroeg. De opnames zullen opnieuw plaats vinden onder de bezielende leiding van producer Gerto Heupink, in de Landscape Recordings studio in Enschede.

“Deze keer zal ze opnieuw haar fans verrassen met een nieuwe single”, aldus het PR-team van de zangeres. “De muziek, uptempo met een stevige bas en drum partij, heeft als basis een nummer uit 1966 en is in een nieuw jasje gestoken door haar producer Gerto Heupink. De Nederlandstalige tekst heeft Annet wederom zelf geschreven.” Kijk voor meer informatie over ‘Stop de tijd!’ op staging2.annetnikamp.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.