annet bruggeman stopt bij raalter apotheek

Na elf jaar werkzaam te zijn geweest bij de Raalter Apotheek stopt apotheker Annet Bruggeman met haar werkzaamheden in Raalte. Ze gaat samen met haar man in Ommen een apotheek runnen.

Annet kwam in 1997 naar Raalte om samen met Bernard-Jan Seckel leiding te geven in de apotheek. Dit heeft Annet altijd met veel plezier gedaan. In deze elf jaar is er veel gebeurd. Niet alleen is de apotheek in 2001 uitgebreid met nevenvestigingen in Raalte Noord (tegenwoordig apotheek Het Raan) en in 2006 in Luttenberg, ook zijn de apotheken gecertificeerd, zijn de tehuizen op speciale uitdeelzakjes overgegaan (baxters) en is het team van de apotheek uitgebreid met onder andere de apothekers Marcel van den Bosch-Niestijl en Dirk-Jan Seckel (zoon van Bernard-Jan) die de apotheek in 2007 heeft overgenomen.

In deze periode heeft Annet ook haar huidige man en apotheker Frank Bruggeman leren kennen. In Ommen was sprake van een vernieuwde centrumvisie en hier zag het apothekerspaar mooie toekomstplannen in. Samen zullen ze een tweede filiaal openen in het centrum van Ommen. Hierdoor hoeft Annet niet meer iedere dag op en neer en zouden ze beiden eigen baas zijn, maar toch samen iets opbouwen.

Aangezien de centrumvisie in Ommen enige vertraging heeft opgelopen, laat de opening nog wel even op zich wachten. Maar na lang piekeren heeft Annet toch besloten haar werkzaamheden in Raalte alvast te beëindigen. Mede omdat zij in vier jaar tijd drie kinderen heeft gekregen. Het zal voor de Raalter Apotheek wel even wennen zijn, nu Annet ermee ophoudt. Gelukkig ziet zij nog wel tijd om in de eerste weken van januari haar opvolgster Andrea Nooij in te werken. Andrea is nu apotheker in Heino en zal volgend jaar werkzaam zijn in zowel Raalte als Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.