Home / archiefcentraal / afscheidsreceptie ben baack druk bezocht

afscheidsreceptie ben baack druk bezocht

Ben Baack, maatschappelijk werker in dienst van Carinova, heeft, zoals eerder aangekondigd, donderdag afscheid genomen van zijn werk. Carinova bood hem een afscheidsreceptie in Taveerne Tivoli aan. Deze werd zeer goed bezocht. Benne Solinger was ter plekke en schoot enkele foto’s.

Ben Baack is als maatschappelijk werker 38 jaar werkzaam geweest in het Sallandse, voornamelijk in de gemeente Raalte, maar ook in Wijhe. Door zijn rust, integriteit, zijn eindeloze inzet en door zijn gevoel voor humor, werd Ben Baack zeer gewaardeerd door diegenen die met hem te maken hadden en dat maakt hem een maatschappelijk werker in hart en nieren.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.