adventsconcert freedom met ons genoegen

Zang- en gospelgroep Freedom uit Raalte houdt 20 december haar jaarlijkse Adventsconcert. Het concert heeft de titel ‘Anthem for Christmas’ meegekregen. Niet geheel toevallig, want tijdens het concert zullen er zeker nummers van Freedoms nieuwe gelijknamige Kerst-CD gezongen worden. Een ensemble van Ons Genoegen verzorgt de muzikale begeleiding. Het publiek mag ook meezingen.

Het Adventsconcert vindt plaats in de Plaskerk in Raalte en begint om 19.30 uur. Hoewel de toegang gratis is, wordt er na afloop wel een vrije bijdrage verwacht ter bestrijding van de onkosten. Ook de nieuwe Kerst-CD is na afloop in de kerk te koop, maar deze is ook via de site staging2.freedomraalte.nl verkrijgbaar. Freedom is daarnaast op Kerstavond 24 december te horen tijdens de kerstdienst in de Plaskerk van 23.00 uur.

Ben je overigens enthousiast geworden om mee te doen na deze optredens? Meld je dan aan om eens een repetitie bij te wonen. Freedom kan nog steeds zangeressen en zangers gebruiken. Speel je een instrument? Kom dan gerust het combo versterken. Freedom is blij met mensen die piano, dwarsfluit, (bas)gitaar of viool spelen. Heb je belangstelling, kom vrijblijvend luisteren en meedoen met dit enthousiaste en gezellige gospelkoor onder leiding van Wim Tharner. Voor meer informatie bel je met Astrid Hommes op numer 0572-361326.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.