win gratis kaarten voor het sintshowpaleis

Op = op! Het is het zinnetje dat SintShowPaleis geheel terecht in bijna al haar persberichten stopt, want ieder jaar gaan de kaarten van de populaire sinterklaasshows als warme broodjes over de (digitale) toonbank. Zo ook dit jaar. De theatershows voor jong en oud zijn nog niet uitverkocht, maar lang gaat dat zeker niet meer duren. Wees er dus snel bij om een plekje tussen Sint en zijn Pieten te bemachtigen, of doe mee met een nieuwe prijsvraag van Salland Centraal.

Na de successen van de afgelopen jaren zal het SintShowPaleis dus ook dit jaar weer diverse theaters vereren met een bezoek. Naast een aantal shows het Hoftheater in Raalte zijn er ook identieke shows in Zwolle en Steenwijk. Salland Centraal mag twaalf kaarten weggeven voor de shows in Zwolle, die op zondag 23 november om 13.00 en 16.00 uur zijn. Ook geven we in totaal drie CD’s van de pietenband Op Stoom & de Schuimpjes. Dat geven we natuurlijk niet allemaal zomaar weg, je moet zelf eerst een gedichtje schrijven. We beginnen en eindigen zelf:

[b]Lieve Salland Centraal,[/b]

Aan Sinterklaasshows ben ik echt verknocht,

Maar helaas zijn ze al weer bijna uitverkocht,

Dus daarom wil ik ó zo graag die ene prijs,

Gratis kaartjes voor SintShowPaleis!

Meedoen aan de prijsvraag is heel simpel! Laat weten waarom juist jij de kaarten voor het SintShowPaleis in Regardz Zwolle (Nieuwe Buitensociëteit) moet winnen en zet die motivatie op rijm. Minimaal vier regels, verstopt tussen de begin- en eindzin die wij al hebben geschreven. Stuur jouw gedichtje naar het e-mailadres van onze redactie en vergeet daarbij ook niet je volledige naam en (mobiele) telefoonnummer te vermelden. Iedere week worden de beste dichters beloond met entreekaartjes voor 23 november. De drie beschikbare CD’s verloten we onder alle inzendingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.