willem niet in de prijzen wel dolenthousiast

Raaltenaar Wim ‘Willem’ Grondhuis is afgelopen zaterdagavond helaas niet in de prijzen gevallen tijdens het Smartlappenfestival in Odeon in Zwolle. Grondhuis kijkt terug op een prachtige en indrukwekkende ervaring. Hij deed mee met het zelfgeschreven nummer ‘Jonge God’.

“Ik had nog nooit voor zo’n groot publiek gestaan”, vertelt Wim. “In Odeon kunnen zo’n duizend mensen. De jury stond onder voorzitterschap van SBS6 Shownieuws-presentatrice Selma van Dijk. Het juryoordeel was positief. Een goed nummer, een echte moderne smartlap en goed gezongen. Het publiek ging uit zijn dak.”

“Na afloop kreeg ik enorm goede reacties. Ik was de enige die alleen optrad en ik had eigenlijk helemaal geen act. De winnaars hadden allemaal hele grote shows om hun nummers heen. Ik wist echter niet dat dat de bedoeling was. Als ik volgend jaar weer door de selectie kom, ga ik ook voor een spectaculaire show zorgen.”

“Bovendien was het een echte Zwolse aangelegenheid. Ik was de enige deelnemer die niet uit Zwolle kwam, maar dat maakte verder niks uit. Ik werd achter de coulissen zo opgenomen in het feestsfeertje. Verder mijn complimenten aan de organisatie. Als ik volgend jaar niet door de selectie kom, zit ik in de zaal. Wat een prachtig sfeertje daar, wat een happening!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.