wie volgt de heinose judith neimeijer op

Wie wordt de opvolger van Judith Neimeijer uit Heino? Die vraag staat centraal tijdens de feestelijke dagen rond Kerst en de aanstaande jaarwisseling in het souterrain van de Koperen Hoogte in Zwolle. Want daar wordt namelijk weer een grote kunstexpositie gehouden en de ´Kunst & Kerst Award´ uitgereikt. Een prijs die in 2007 werd gewonnen door Judith Neimeijer.

Dit jaar laten veertig kunstenaars een grote verscheidenheid aan beeldende kunst zien. De deelnemers komen niet alleen uit de regio, maar ook uit andere delen van Nederland en uit België. Zij tonen onder andere tekeningen, glaskunst, grafische kunst en schilderkunst, afgewisseld met bronzen, houten sculpturen, sieraden, ruimtelijk werk en keramiek. De kunstwerken komen in de sfeervolle expositieruimte prachtig tot hun recht en zijn een bezoek meer dan waard.

De expositie is van 7 december tot en met 12 januari dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op staging2.dekoperenhoogte.nl of bel 0529-428428.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.