white devil verwijzing naar nieuwe prins

Op alle invalswegen van Heino wordt je al de hele week onthaald door een wit spook. Onze Man dacht direct aan een reünie van White Devil, de vroeger zo vermaarde disco van Joop van den Enk in het parochiehuis van Heino. Maar het blijkt de vooraankondiging van de prinswisseling van de Sökkestoppers te zijn. Zaterdagavond om 20.30 uur in Zaal Oortwijn.

Nu is zo’n prinsenwissel altijd een groot geheim. Wie mag Heino tijdens carnaval besturen? Is het witte spook een verwijzing naar wie het is? Hebben we inderdaad te maken met the White Devil van vroeger? We zullen het niet eerder dan zaterdag laat op de avond weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.