wedstrijd van de week raalte marienheem

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week kende helaas geen winnaar. Jos Bakker had wel de 0-5 overwinning van Heeten bij Holten goed voorspeld, maar bleek niet de ‘echte’ Jos Bakker te zijn. En dus geen prijsuitreiking!

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen SV Raalte en Mariënheem. Een interessant duel, want Raalte mag het publiek laten zien dat de 11-1 afstraffing bij Activia een incident is geweest. Mariënheem daarentegen draait dit seizoen erg goed en wist al veertien punten te behalen uit acht wedstrijden. Daarmee doet de ploeg leuk mee in de vijfde klasse H. Raalte wist tot dusverre negen punten te halen en weet slechts drie ploegen onder zien. Wat wordt zondag de uitslag?

iconRaalteMariënheemicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Raalte en Mariënheem. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zondag 9 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.