wedstrijd van de week heino wijhe 92

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week kent (voorlopig) geen winnaar. Het bekerduel tussen het tweede elftal van Excelsior ’31 en Mariënheem werd afgelast.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Heino en Wijhe ’92. Weer een keer een échte derby dus op Salland Centraal. Het is bovendien de laatste wedstrijd van de eerste kalender van de competitie, want na zondag heeft iedere ploeg één keer tegen elkaar gespeeld in de tweede klasse J. Met Heino gaat het nog niet zo goed, zij wist pas 12 punten uit tien wedstrijden te behalen. Met Wijhe daarentegen gaat het wel erg lekker. Op het moment mag de ploeg zich koploper noemen met 19 punten. Wat wordt zondag de uitslag?

iconHeinoWijhe ’92icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Heino en Wijhe ’92. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor een échte Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Inzendingen tot zondag 30 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.