wedstrijd van de week haarle lemelerveld

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week hebben we afgelast. Ons bereikte namelijk het bericht dat Bjorn Keupink, speler van SV Raalte, aan de gevolgen van een hartstilstand is overleden. SV Raalte tegen Mariënheem hadden wij uitgeroepen tot Wedstrijd van de Week.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Haarle en Lemelerveld. Een interessant duel, want Haarle staat stijf onderaan in de derde klasse B en kan de punten zondag erg goed gebruiken. Lemelerveld daarentegen draait dit seizoen erg goed en wist al zestien punten te behalen uit negen wedstrijden. Daarmee staat de de ploeg gedeeld derde. Bij winst op Haarle kan Lemelerveld zondag naar de tweede plek stijgen, wint Haarle dan komt het mogelijk van de laatste plaats af. Wat wordt zondag de uitslag?

iconHaarleLemelerveldicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Haarle en Lemelerveld. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Inzendingen tot zondag 16 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.