waterschapsverkiezingen hoe loopt het

Het was eerst een discussie wie de borden zou plaatsen. Want moest dat op kosten van het waterschap of op kosten van de gemeente? Maar zo hier en daar staan ze er dan nu toch. Mag ook wel, want de Waterschapsverkiezingen komen er al zeer snel aan. Maar hoe groot is de interesse van deelnemende partijen?

Bij gemeente- of landelijke verkiezingen zijn er wel eens ruzies omdat de ene partij (vaak de SP) veel te grote posters gebruikt in de ogen van andere partijen. Op dat soort gekibbel lijken de komende verkiezingen niet uit te draaien. Je moet de foto wel haast vergroten wil je onderscheiden dat links een poster van het CDA hangt. En rechts? Een poster van lokale partijen die gezamenlijk een gewestelijke partij hebben opgericht. Je kunt beter je laarzen even meenemen om tot kort onder de borden te komen om te zien wat er nu eigenlijk staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.