voorstelling sara kroos en jeugdzorglied

‘Waar ben je thuis’ is het jeugdzorglied dat cabaretière Sara Kroos, bekend van onder meer het populaire tv-programma De Lama’s, speciaal voor de Week van de jeugdzorg heeft geschreven. Met dit lied rond het thema ‘thuis in jeugdzorg’ probeert zij kinderen in de jeugdzorg een hart onder de riem te steken. Sara zingt dit lied maandag 3 november tijdens haar voorstelling in de Deventer Schouwburg.

Tijdens de week van de jeugdzorg – van 1 tot en met 9 november – toert Sara Kroos als ambassadeur met een speciaal geschreven jeugdzorgshow door Nederland. Overijssel is de eerste provincie die ze aan doet. De voorstelling begint maandag 3 november om 09.00 uur. In elke provincie geeft zij een voorstelling met muziek, sketches dans, rap, een improvisatieverhaal en een filmpje van bekende Nederlanders over hun thuis.

Het jeugdzorglied is overigens al te downloaden op Kidszine.nl. Deze site biedt jongeren tot 14 jaar niet alleen amusement, maar laat ook zien dat kinderen in de jeugdzorg in een andere leefsituatie verkeren. Kidszine laat jongeren uit de jeugdzorg op een leuke en optimistische wijze aan het woord via verhalen en filmpjes. De week van de jeugdzorg is een initiatief van de twaalf provincies, de stadsregio’s Amsterdam, Haaglanden en Rotterdam en de Bureaus Jeugdzorg en de jeugdzorgaanbieders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.