Home / archiefcentraal / volleybaltraining van lenige zwarte pieten

volleybaltraining van lenige zwarte pieten

Vrijdagavond was het een waar feest in de Rohdahal in Raalte. Een groep van maar liefst 64 mini’s, de jongste volleyballertjes van de Raalter volleybalvereniging Salvora, kreeg daar training van een paar echte Zwarte Pieten.

Dat die Zwarte Pieten lenige jongens zijn was wel te merken, want ze misten tijdens het volleyballen bijna geen enkele bal. Na afloop van de zeer gezellige training ging iedereen met een prachtige boot, gevuld met snoepgoed, naar huis.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.