verbouwing reisbureau westenenk afgerond

De interne verbouwing van Holland International Reisbureau Westenenk is afgerond. Het reisbureau aan de Herenstraat 16 in Raalte is voorzien van een nieuw interieur en om dat te vieren en onder de aandacht te brengen wordt er op zaterdag 13 december, tijdens Candlelight, een open huis gehouden. Iedereen is tussen 10.00 en 21.00 uur welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het vernieuwde reisbureau te bekijken.

Tijdens de open dag kun je tevens alvast een blik werpen in de reisgidsen voor het nieuwe seizoen. Zo zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden voor vliegreizen vanuit de regio en vanuit Duitsland verder uitgebreid. Na boeking mag je een kerstbal uit de boom openen en wie weet val je dan ook nog in de prijzen. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog een luxe badhanddoek bij het boeken van een Holland International vakantiereis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.