veel te doen bij jubileum c1000 raalte noord

De C1000 in Raalte Noord viert de komende weken het tienjarig bestaan. De zaken staan er voor de jarige winkel goed voor, want door de uitbreiding in noord neemt de klandizie zienderogen toe. Na de drukke decembermaand zal dan ook direct gestart worden met de herinrichting van de winkel. Door de schappen net iets anders te plaatsen moet er meer schapruimte in de winkel gerealiseerd worden.

Onlangs werden de kassa’s nog vervangen. Bovendien is het kassapersoneel in het nieuw gestoken. “En als het economisch weer wat stabieler is, dan wordt er over verdere uitbreiding nagedacht”, vertelt bedrijfsleider Edwin Stegink. De C1000 werd eind november 1998 geopend als filiaal van Schuitema. De bedrijfsleider was Coen van Dijk. Hij nam de winkel begin 2001 over, maar de C1000 kwam ruim een jaar later weer in handen van Schuitema. In april 2002 nam Erik Kroeze de zaak over.

Ter ere van het tienjarig bestaan houdt C1000 op vrijdag 14 en zaterdag 15 november het Raalter kampioenschap ‘sjoelen met winkelwagens’. De organisatie is in handen van Leon Jansen, die alle activiteiten omtrent het jubileum coördineert. Op het plein achter de winkel komt een enorme sjoelbak te staan en de deelnemers mogen proberen om hun winkelwagens door de poortjes te sjoelen. Geef zo’n winkelwagentje een zwiep en het ding vliegt alle kanten tegelijk op, dus dat wordt nog een heel spektakel. De winnaar mag die zaterdag nog een minuut gratis winkelen in de C1000 Raalte Noord.

Het kampioenschap is maar één van de vele activiteiten die in het kader van de viering van het jubileum wordt gehouden. Zo kunnen de klanten in de winkel hun oude boodschappentassen omruilen voor nieuwe. En in week 47 is er een kassabonnenactie waarbij er drie ritten in een Ferrari onder de klanten worden verloot. Ook zijn er nog diverse activiteiten voor de jeugd en gelden er diverse speciale aanbiedingen. Zie daarvoor Salland Centraal, de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.