van gaal stuurde ook smsjes voor maaike

AZ-coach Louis van Gaal kreeg zondag het eerste exemplaar, vanaf nu kan heel Nederland de nieuwe singel van Maaike Jansen uit Raalte downloaden.

‘Hold me forever’ viel in goede aarde bij Van Gaal, en dat had niet alleen met de 2-0 winst op Ajax te maken. Hij bleek vorig jaar tijdens So You Wannabe a Popstar spontaan aan het sms’en te zijn geslagen om Maaike de publieksprijs te gunnen. “Maar ja, wat wil je ook, zo’n mooie dame en zo mooi zingen.”

Van Gaal stond er bij te glunderen zondag na de persconferentie in het DSB-stadion. En Maaike natuurlijk ook. Die haalde er de landelijke pers mee. Binnenkort moet Maaike overigens weer naar Alkmaar. Ze heeft en optreden geregeld voor de complete AZ-selectie. Over de single en de ontstaansgeschiedenis schreven we eerder al het een en ander.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.