tweemaal goud voor av salland in heerde

Atletiek Vereniging Salland is zaterdag met twee gouden plakken teruggekeerd uit Heerde. Op het Van der Most Indoorgala voor jeugd waren de jonge atleten Lynn van Zijl en Kevin Tielbeek van AV Salland namelijk oppermachtig.

Aan het indoorgala werd deelgenomen door de beste atleten uit de regio IJsseldelta. Ze streden in een driekamp op de onderdelen 30 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten. Lynn (meisjes pupil-B) deed 5.45 seconden over 30 meter, stootte 5.68 meter met kogel en sprong 0.95 meter hoog. Zij werd hiermee in haar categorie eerste met in totaal 1.322 punten. Kevin (jongens junior-D tweedejaars) kwam uiteindelijk uit op 1.595 punten. Net voldoende voor de hoofdprijs, want de concurrentie zat hem op de hielen. Kevin liep de 30 meter in 5.07 seconden, sprong 1.40 meter hoog en stootte de kogel exact 7.74 meter weg.

Naast Lynn en Kevin presteerden ook de andere atleten van AV Salland prima in Heerde. Yara en Nomi Kramer werden respectievelijk zesde en zestiende, Kevin van Huizen werd in zijn klasse dertiende en Auke Tielbeek eindigde als vijfde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.