tribunedak rohda overleeft windstoten niet

Zware windstoten hebben vrijdagochtend en in het begin van de middag her en der in het land tot flink wat overlast en schade geleid. Met name het westen van het land is zwaar getroffen, maar ook in Salland druppelen de eerste schademeldingen binnen.

Een deel van het dak van de tribune Rohda Raalte heeft de storm niet overleefd. Een aantal golfplaten zijn los gewaaid. Rohda heeft al voor komend voorjaar onderhoud aan het tribunedak gepland, maar zoals het er nu naar uitziet mag dat wel eerder gebeuren. Op 14 december speelt het eerste elftal weer thuis, en dan zitten de toeschouwers natuurlijk wel graag droog.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.