Home / archiefcentraal / traxx programma voor december bekend

traxx programma voor december bekend

Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat organiseert elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur gratis activiteiten voor tieners van 10 tot en met 14 jaar. Op het programma in de feestmaand december staan alleen maar feestelijke activiteiten.

Zo wordt er op woensdag 3 december gestart met het maken van surprises voor elkaar. Op 10 december is er een speurtocht. En voor woensdag 17 december staat een groot feest op het programma, een feest met de titel ‘het-is-bijna-Kerst-feest’. Voor meer informatie over de activiteiten bel TraXX: 0572-3636191. Het jongerencentrum is te vinden aan de Schapenstraat 3 in Raalte.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.