Home / archiefcentraal / trainingspakken voor jeugdig overwetering

trainingspakken voor jeugdig overwetering

Gerard Kinds heeft zaterdag aan alle juniorenvoetbalteams (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van Sportclub Overwetering uit Olst nieuwe trainingspakken uitgereikt. Dit betekent dat de juniorenteams zich in eenheidstenues bij uit- en thuiswedstrijden zullen presenteren. “Het is fantastisch voor de uitstraling van de jeugd van Sportclub Overwetering”, aldus de vereniging uit Olst. “Wij bedanken Gerard Kinds voor deze gulle bijdrage aan de voetbaljeugd.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.