tismawajewendband presenteert nieuwe bus

Het heeft weliswaar even geduurd, maar de nieuwe bus van de Raalter TismawajewendBand is nu eindelijk klaar. En dat wil de band weten ook! Dus wordt het nieuwe paradepaardje tijdens de koopzondag van 30 november om 14.00 uur op een bijzondere wijze gepresenteerd bij Hotel de Zwaan in Raalte.

De voormalige wielerbus van onder andere ex-wielrenster Leontien van Moorsel is in de afgelopen maanden door het klusteam van de band volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Elk moertje en elk schroefje is gepimpt in de kleuren zwart met goud, de huisstijl van de TismawajewendBand. De kans is dan ook groot dat Van Moorsel haar oude bus niet meer herkent. Overigens is het dweilorkest nog volop in onderhandeling met de meervoudig wereldkampioen, maar het is nog niet duidelijk of ze de presentatie kan bijwonen. Wel staat vast dat een Nederlandse celebrity de nieuwe bus zal onthullen. Wie? Dat blijft nog even een verassing.

De buspresentatie is voor iedereen toegankelijk. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje in de nieuwe bus te nemen. Je kunt dan met eigen ogen zien dat de bus van alle gemakken is voorzien. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit er wel in: Een koeling, een diepvries, televisie, audio-apparatuur, magnetron, leren fauteuils, kamerbreed tapijt, koekoeksklokken, hertenkoppen, fotolijsten en natuurlijk champagnekoelers voor als er weer eens een wedstrijd is gewonnen. Eigenlijk is het dweilorkest nu een gevaar op de weg. Want iedereen die de bus ziet draait zich om, om nog een keer te kijken.

En de oude bus van de TismawajewendBand? Die was toch nog prachtig? Klopt, maar kwam helaas niet meer door de keuring. Deze heeft overigens wel een nieuwe bestemming gekregen en rijdt nu ergens in Afrika rond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.