Home / archiefcentraal / tepperik winnaar van scriptiejaarprijs 2008

tepperik winnaar van scriptiejaarprijs 2008

Op de vakbeurs Leisure & Sport Totaal 2008 in Ahoy Rotterdam zijn woensdag tien diploma’s uitgereikt aan evenzoveel kandidaten die de Masterclass Integraal Kwaliteitsmanagement voor Zwembadmanagers met goed gevolg hebben afgerond.

Heetenaar Maurice Tepperik van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg uit Deventer werd ook nog uitgeroepen tot winnaar van de scriptiejaarprijs 2008. De prijs bestaat uit een vervolgopleiding: Masterclass Sales. Tepperik won de scriptiejaarprijs, omdat – volgens de beoordelingscommissie – het INK-model is doorgevoerd in alle processen binnen De Scheg. Daarnaast voldoet de organisatie aan alle eisen om het Keurmerk Veilig & Schoon aan te vragen. Het plan is geen soloproject geworden van Tepperik, maar door het hele team opgepakt.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.