stichting hooibergpop trekt de stekker eruit

Hooibergpop bestaat niet meer. Stichting Hooibergpop in Olst heeft besloten om het evenement, dat op 12 december gepland stond, niet langer meer te organiseren en zelfs niet meer door laat gaan. Tevens hebben Frank ter Hedde en Ingrid Dinsbach namens het bestuur besloten om de Stichting Hooibergpop op te heffen. “Het spijt ons net als jullie heel erg dat we gedwongen zijn de stekker eruit te trekken. Bedankt en tot ziens.”

Een noodroep op 21 oktober dit jaar bleek dus eigenlijk al een ernstig teken aan de wand. Het evenement, dat vorig jaar een groot succes was dankzij de komst van Guus Meeuwis, had halverwege oktober nog veel te weinig kaarten verkocht. De aantrekkingskracht van Jeroen van der Boom en Nikki Kerkhof bleek niet zo groot als die van Meeuwis. Tot 13 november gaf de stichting zichzelf de tijd om driekwart van de kaarten te verkopen, maar dat is niet gelukt.

Uiteraard is het lastig om na een artiest als Guus Meeuwis een nieuw programma samen te stellen. Maar Stichting Hooibergpop was in de veronderstelling dat ze met artiesten die samen goed zijn voor vijf nummer 1-hits in het afgelopen jaar, een goed programma had geboekt. Advertenties, affiches, flyers en diverse persberichten, het heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. “Dit betekent tevens het einde voor de stichting en haar activiteiten, het organiseren van popevenementen in Olst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.